Wil je aan de slag met energiebesparing of verduurzaming van je woning? Onze energiecoaches helpen je graag op weg. Als inwoner van Schiedam vraag je eenvoudig een gratis persoonlijk adviesgesprek aan.

Wat is een energiecoach?
De energiecoaches van Energiek Schiedam zijn vrijwilligers met een hart voor duurzaamheid. Zij hebben bij Hoom een speciale opleiding gevolgd en zijn hiermee bevoegd om advies te geven over energiebesparing. Tijdens een huisbezoek van ongeveer anderhalf uur krijg je tips voor eenvoudige en betaalbare aanpassingen, speciaal op jouw woning afgestemd. Advies per telefoon of beeldbellen is ook mogelijk.
De energiecoaches geven 100% gratis, onafhankelijk en vrijblijvend advies. Ze verkopen geen producten en zijn niet verbonden aan bepaalde leveranciers. 

Hoe bereid je je op het gesprek voor?
Het is handig als je de jaarafrekening van je energieleverancier bij de hand hebt. Zo krijgt de energiecoach nog beter inzicht in je huidige energieverbruik. Heb je specifieke vragen, zet ze dan alvast op papier. 

Handige tool: het HOOM-dossier
Het HOOM-dossier is een handige online quickscan voor huiseigenaren die hun woning willen verduurzamen. Het geeft je inzicht in je energieverbruik en laat duidelijk zien wat verschillende energiebesparende maatregelen kosten én opleveren. De energiecoach helpt je het dossier aan te maken.


Vraag een gratis adviesgesprek aan

Het advies van de energiecoach is 100% gratis, onafhankelijk en vrijblijvend

Volg ons

Over deze website

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.