Energiecoaches

Wil je zelf aan de slag met energiebesparing of verduurzaming van je woning? Onze energiecoaches helpen je graag op weg. Als inwoners van Schiedam vraag je eenvoudig een gratis persoonlijk adviesgesprek aan.

Zon op VvE-daken

Als Vereniging van Eigenaars (VvE) kun je het gezamenlijke dak beschikbaar stellen voor het opwekken van zonnestroom. Hoe? Wij ondersteunen je met een praktische stappenplan en advies.

Energiecafé

Bij het Energiecafé kun je binnenlopen voor advies over energiebesparing en verduurzaming van je koop- of huurwoning. Energiecafés worden op verschillende plekken in de stad georganiseerd.

Handige tool: HOOM-dossier

Het HOOM-dossier is een online quickscan voor huiseigenaren die hun woning willen verduurzamen. Het geeft inzicht in je energieverbruik en wat energiebesparende maatregelen kosten én opleveren. 

Menukaart Alles Elektrisch

Particuliere woningeigenaren die een alternatief zoeken voor aardgas of aansluiting op het warmtenet kunnen aan de hand van de Menukaart Alles Elektrisch onderzoeken welke oplossingen hen het best passen.

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.