default_mobilelogo
Wij zijn een groep bewoners die iets willen doen voor onze stad. Energiek Schiedam is een coöperatieve vereniging. Dat betekent dat wij alle Schiedammers zijn die zich bij ons hebben aangesloten! Energiek Schiedam bestaat uit een bestuur, commissies en leden.
Aangezien dit nogal wat is om op deze pagina te zetten, stellen we hier alleen ons bestuur voor. Het bestuur van Energiek Schiedam wordt gekozen door de Algemene Ledenvergadering. We horen het graag als jij je graag bestuurlijk of organisatorisch wilt inzetten voor Energiek Schiedam, neem dan contact met ons op. We zoeken mensen voor de communicatie commissie, activiteiten commissie en projecten commissie. Heb je weinig tijd, maar wil je wel helpen bijvoorbeerd door je kennis te delen op een van onze activiteiten, laat het weten!
Penningmeester 

krispijn beek

Ik woon met mijn vrouw en twee dochters in Schiedam-Noord, waar we op jaarbasis evenveel elektriciteit opwekken als we verbruiken en bezig zijn ons huis stapsgewijs van gas af te halen. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als projectleider energietransitie bij de gemeente Woerden. Mijn ambitie is om zoveel mogelijk Schiedammers bij lokale duurzame energie te betrekken, zodat de opbrengsten gebruikt kunnen worden voor een mooier en socialer Schiedam.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Algemeen bestuurslid

dolf bierhuizen

Ik woon al ruim 30 jaar Schiedam-Zuid. Mijn werkzaamheden en ervaring liggen in de energie en automobielwereld, juist op die terreinen waar innovatie zorgt voor oplossingen die je als organisatie niet in je eentje bedenkt of realiseert. Ik zet me in voor Energiek Schiedam omdat de energietransitie het niet alleen moeten hebben van top-down oplossingen, maar vooral van vele lokale initiatieven die zorgen voor collectieve energieopwekking en waarvan je zelf eigenaar bent. Voor deze én de volgende generaties. Schiedam verdient dat!

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Over Energiek Schiedam

Energiek Schiedam maakt zich hard voor een energieneutrale stad in 2030, maar liever eerder. We doen dit door duurzame energieprojecten te realiseren, door mensen met een hart voor duurzaamheid bij elkaar te brengen en de gemeente te ondersteunen. Meedoen? Neem dan contact met ons op. Samen werken we aan een energieneutraal Schiedam!