default_mobilelogo

17 september kwamen woningeigenaren bij elkaar die hun huis van het gas af willen. “Ik wil gewoon minder gas gaan gebruiken, ook voor Groningen”. Aan de hand van de klantreis van Hier Opgewekt vertelden de Schiedammers welke vragen ze hebben en waar ze vastlopen in hun duurzame ambities. De woningeigenaren gaan via de pilot Alles Elektrisch onderzoeken hoe ze hun eigen huis all-electric kunnen maken en wat daarbij komt kijken.

De dag erna (18 september) kwamen lokale ondernemers samen om met de vragen van de bewoners aan de slag te gaan. Het doel is om integrale oplossingen aan te bieden. Consortia vormen die in een keer je woning van het gas af krijgen, in plaats van eerst de een over de vloer en daarna de ander. “Ik kijk uit naar de samenwerking en wil graag een verzameld antwoord kunnen geven aan woningeigenaren”.

Heeft  u een eengezinswoning in Nieuwland of Groenoord en wilt u daadwerkelijk stappen nemen richting verduurzaming van uw huis? Meld u dan aan voor de pilot via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je krijgt hulp van de experts van Servicepunt Woningverbetering, de gemeente en natuurlijk Energiek Schiedam. 

Over Energiek Schiedam

Energiek Schiedam maakt zich hard voor een energieneutrale stad in 2030, maar liever eerder. We doen dit door duurzame energieprojecten te realiseren, door mensen met een hart voor duurzaamheid bij elkaar te brengen en de gemeente te ondersteunen. Meedoen? Neem dan contact met ons op. Samen werken we aan een energieneutraal Schiedam!