default_mobilelogo
Sta jij te trappelen om zo duurzaam mogelijk te wonen? Je bent niet de enige, zo verwarmen Herman en Sonja hun historische pand op de Hoogstraat via een warmtepomp en zitten Jeroen en Eva behaaglijk onder hun infraroodpanelen. Zin om op een informele manier ervaringen uit te wisselen? Energiek Schiedam brengt koplopers bij elkaar om kennis en inspiratie te delen zodat het verduurzamen van je huis makkelijker wordt.

Ben jij een ambitieuze Schiedammer en sta je te trappelen om je huis te verduurzamen? Heb jij al stappen gezet en deel je graag je ervaringen? Neem dan contact op.

Neem deel aan pilots ‘alles elektrisch’
Ben je nog enthousiaster en wil je ook daadwerkelijk zo snel mogelijk van gas af? De gemeente, Servicepunt Woningverbetering en Energiek Schiedam zoeken een aantal deelnemers voor pilots ‘alles elektrisch’. Je krijgt hulp van de experts van Servicepunt Woningverbetering, de gemeente en Energiek Schiedam en dient als voorbeeld voor anderen. We zoeken met name woningen in Groenoord en Nieuwland, omdat voor deze wijken de GreenDeal is getekend. Maar ook aanmeldingen buiten deze wijken zijn welkom. Voorwaarden voor deelname is dat je woningeigenaar bent van een grondgebonden woning en zelf kunt investeren. Meer informatie over de pilot? Neem dan contact op.

Lokale ondernemers gezocht met van gas los oplossingen
Naast bewoners die van gas los willen, zoeken we ook ondernemers in en rondom Schiedam die oplossingen kunnen bieden om huizen aardgasvrij te maken. We zijn zowel op zoek naar leveranciers als naar uitvoerende ondernemers, denk aan installateurs, leveranciers, isolatie specialisten en duurzame aannemers. Ben jij zo’n ondernemer en wil jij graag voor Schiedammers oplossingen bedenken? Neem dan contact op. We brengen je ook in contact met andere ondernemers om mee samen te werken om totaaloplossingen rondom van gas los te kunnen bieden.

Over Energiek Schiedam

Energiek Schiedam maakt zich hard voor een energieneutrale stad in 2030, maar liever eerder. We doen dit door duurzame energieprojecten te realiseren, door mensen met een hart voor duurzaamheid bij elkaar te brengen en de gemeente te ondersteunen. Meedoen? Neem dan contact met ons op. Samen werken we aan een energieneutraal Schiedam!