Blog Detail

Plaatje van uitkomsten sessie

Start werkgroep inspiratiesessies

26 apr 18
krispijn
, , , ,
No Comments

Vorig jaar organiseerde Energiek Schiedam een eerste inspiratiesessie (toen nog onder de titel Energie Café) duurzame energie voor leden en niet-leden. De eerste inspiratiesessie smaakte meteen al naar meer. Op woensdag 25 april kwam er daarom een groep geïnteresseerden bij elkaar in het Energie Café op de Hoogstraat 155 om na te denken over een vervolg.

Plaatje van uitkomsten inspiratiesessie

Uitkomste inspiratiesessie

Het was een inspirerende bijeenkomst, waarbij de aanwezigen (Fred, Herman, Ron, Arjan, Johan, Dolf en Krispijn) hun ideeën de vrije loop lieten en aangaven welk beeld ze bij een inspiratiesessie hebben. Het resultaat daarvan zie je hiernaast.

Ook werden er concrete vervolgacties afgesproken:

  • Volgende keer werkt ieder een idee van een ander deelnemer verder uit;
  • Voor de zomer proberen we een eerstvolgende inspiratiesessie duurzame energie voor bewoners van Schiedam te organiseren;
  • Na de zomervakantie willen we een inspiratiesessie over het nieuwe collegeakkoord organiseren;
  • We gaan samen met de G1000 Schiedam werken om in het najaar een G1000 rond het thema duurzaamheid te organiseren.

De werkgroep komt op 23 mei om 20u weer bij elkaar in het Energie Café op de Hoogstraat 155. Wil je meedoen en denken met de organisatie, of heb je een idee voor de invulling van de inspiratiesessies? Stuur een bericht aan info@energiekschiedam.nl.

The following two tabs change content below.

krispijn

Projectleider Energietransitie op Gemeente Woerden & Oudewater
Ik ben bestuurslid van Energiek Schiedam. Ik woon met mijn vrouw en 2 dochters in Schiedam Noord, waar we op jaarbasis evenveel elektriciteit opwekken als we verbruiken en bezig zijn ons huis stapsgewijs van gas af te halen. Ik ben al van jongs af aan bezig met milieu en duurzame economie en en schrijf hierover op mijn eigen blog en voor Sargasso. In het dagelijks leven ben ik werkzaam bij de gemeente Woerden.

Leave A Comment