Blog Detail

Ondersteuningsbrief Milieuplatform Schiedam

10 mei 16
krispijn
,
No Comments

Eind april is het bestuur van het Schiedams Energie Collectief blij verrast met een ondersteuningsbrief van het Milieuplatform Schiedam voor onze activiteiten, waarvan het project Zon op Wennekerpand het verst gevorderd is. In de brief geeft het Milieuplatform Schiedam aan onze concrete acties van harte te ondersteunen en te hopen dat er meer projecten als Zon op Wennekerpand zullen volgen.

De volledige tekst van de brief luidt als volgt:

Beste mensen van SEC,

Leden van het Milieuplatform Schiedam hebben kennis genomen van jullie energieke¬†activiteiten en het officieel inschrijven voor het “zon op wenneker” zonnedak van Schiedam per 31 januari 2016.

Wij ondersteunen jullie concrete acties van harte! Het is een project van en voor Schiedammers, waarmee aan de inwoners de mogelijkheid wordt geboden te investeren in zonne energie als het op eigen dak niet mogelijk is of onvoldoende kan.

Wij hopen en verwachten dat het zonnedak gaat slagen en dat er meerdere projecten zullen volgen in Schiedam.

Succes met jullie zonnedak!

Met vriendelijke groeten,
Namens het Milieuplatform

Fred van der Drift

Het Milieuplatform heeft een soortgelijke brief aan de gemeente Schiedam gezonden.

The following two tabs change content below.

krispijn

Manager Production & Projects op EBUSCO
Ik ben penningmeester van Energiek Schiedam. Ik woon met mijn vrouw en 2 dochters in Schiedam Noord, waar we op jaarbasis evenveel elektriciteit opwekken als we verbruiken en bezig zijn ons huis stapsgewijs van gas af te halen. Ik ben al van jongs af aan bezig met milieu en duurzame economie en en schrijf hierover op mijn eigen blog en voor Sargasso. In het dagelijks leven ben ik werkzaam bij de gemeente Woerden.

Leave A Comment