Blog Detail

Realisatie Windpark Nijmegen-Betuwe door coöperatie WindpowerNijmegen stap dichtbij

08 jun 15
krispijn
, ,
No Comments

Coöperatie WindpowerNijmegen heeft begin deze maand SDE subsidie aangevraagd voor het grootste windpark in Nederland dat volledig in eigendom komt van burgers. Vooralsnog is subsidie aangevraagd voor vier van de vijf windmolens die straks aan de Nijmeegse horizon zullen verrijzen. Burgers kunnen meedoen door zich aan te melden als lid van WindpowerNijmegen.

Lees meer over de plannen van WindpowerNijmegen bij Project A15.

Windenergie in Schiedam

Ook het Schiedams Energie Collectief werkt aan windenergie voor bewoners van Schiedam. Het is de bedoeling dat er in de toekomst 2 windturbines bij bedrijventerrein Vijfsluizen geplaatst worden. Meer informatie vind je op de project pagina.

The following two tabs change content below.

krispijn

Manager Production & Projects op EBUSCO
Ik ben penningmeester van Energiek Schiedam. Ik woon met mijn vrouw en 2 dochters in Schiedam Noord, waar we op jaarbasis evenveel elektriciteit opwekken als we verbruiken en bezig zijn ons huis stapsgewijs van gas af te halen. Ik ben al van jongs af aan bezig met milieu en duurzame economie en en schrijf hierover op mijn eigen blog en voor Sargasso. In het dagelijks leven ben ik werkzaam bij de gemeente Woerden.

Leave A Comment