Blog Detail

Nieuwsflits Zon op Wenneker

22 nov 15
krispijn
, , , , ,
No Comments

IMG-20151120-WA0005Op vrijdag 20 november was het bestuur van het Schiedams Energie Collectief aanwezig bij het jaarlijkse Hieropgewekt Event. Waarover later meer.

Tijdens dit event hebben we de officiële voorinschrijving geopend voor ons project Zon op Wennekerpand in Schiedam. Dat betekent dat geïnteresseerden vanaf nu kunnen voorintekenen via de website van Zonnepanelendelen.

IMG-20151120-WA0006Het betekent ook dat alle betrokken partijen het vertrouwen hebben dat we binnen 40 dagen kunnen starten met de daadwerkelijke crowdfunding. Zodat we het project in de eerste helft van 2016 uit kunnen gaan voeren. We dachten eerst rond de zomer van 2015 al te kunnen beginnen met de crowdfunding. Het blijkt echter een een mijl op zeven, om alle neuzen dezelfde kant op te krijgen, maar de plaatsing van naar schatting 350 zonnepanelen op het Wennekerpand laat nu niet lang meer op zich wachten. Wil je op de hoogte blijven meld je dan aan voor onze nieuwsbrief of meld je aan bij Zonnepanelendelen.

Sneak preview promotiefilm

We hebben vrijdag ook de preview van het promotiefilmpje voor Zon op Wenneker getoond. We zijn zelf erg trots op het resultaat en danken alle mensen die de opnames mogelijk hebben gemaakt. Het filmpje is gemaakt door PopUpTV.

Voorinschrijven Zon op Wenneker

The following two tabs change content below.

krispijn

Manager Production & Projects op EBUSCO
Ik ben penningmeester van Energiek Schiedam. Ik woon met mijn vrouw en 2 dochters in Schiedam Noord, waar we op jaarbasis evenveel elektriciteit opwekken als we verbruiken en bezig zijn ons huis stapsgewijs van gas af te halen. Ik ben al van jongs af aan bezig met milieu en duurzame economie en en schrijf hierover op mijn eigen blog en voor Sargasso. In het dagelijks leven ben ik werkzaam bij de gemeente Woerden.

Leave A Comment