Blog Detail

Dak van de Duurzaamheid

08 okt 15
Ted Konings
No Comments

logoGa het dak op, op de Dag van de Duurzaamheid

Morgen, op 9 oktober, is het de Dag van de Duurzaamheid. Een gelegenheid om niet ongemerkt voorbij te laten gaan. Verspreid door het land vinden er honderden, misschien wel duizenden activiteiten plaats in het kader van duurzaamheid.

In Rotterdam is bijvoorbeeld het Dak van de Duurzaamheid geopend. Op het Schieblock op de hoek Schiekade / Delfsestraat, is de Dakakker geopend. Het grootste stadslandbouwdank van Europa is opengesteld voor nieuwsgierigen en voor theaterliefhebbers die het stuk ‘How Much is Enough?’ willen zien.

‘How Much is Enough?’ is een afwisselende voorstelling met inhoud en humor. Het gaat over twee mensen die hun leven radicaal hebben omgegooid en op het dak zijn gaan wonen. Als slachtoffer van de consumptiemaatschappij willen ze helemaal terug naar de natuur, midden in de stad. Maar kunnen ze nog wel terug? En wie is toch die zwijgende tuinman?
Na de voorstelling is er een kort debat over ‘de duurzame stad’. Reserveren via https://pleinbioscoop.stager.nl/web/tickets is gewenst. Aanvang 20.30 uur.

Ook in Rotterdam wordt morgen het zonnedak van ‘Uit je eigen stad’ geopend. Van vier tot zes gaat het er feestelijk aan toe aan de Marconistraat in Rotterdam, bijna Schiedam. Ook zeer aan te bevelen om eens te gaan eten overigens, ‘Uit je eigen stad’, waar het eten dat zelf wordt gekweekt, midden in de drukke stad, wordt geserveerd in eigen restaurant.
Howmuchisenough.2-300x192

Uit: How much is Enough?

The following two tabs change content below.
Ted Konings is journalist en brengt bij SEC zijn kennis en ervaring in op het gebied van communicatie. Behalve technologisch op orde en financieel haalbaar, moeten projecten van SEC ook op een goede manier voor het voetlicht gebracht worden, willen ze op draagvlak binnen de Schiedamse bevolking kunnen rekenen.

Leave A Comment