Aanbod Greenchoice

Direct Aanmelden

 

Écht groene energie

MilieukeurGreenchoice levert groene, milieuvriendelijke energie. Alle stroom en gas van Greenchoice is duurzaam. Zo plant Greenchoice bomen om het gasgebruik te compenseren en wekt Greenchoice de stroom die ze levert alleen op met duurzame bronnen. Greenchoice stimuleert ook dat mensen zelf hun energie gaan opwekken middels zonnepanelen en windmolens. Hun doel is om in 2020 al de benodigde groene energie in Nederland op te wekken. Dit sluit goed aan bij de visie van het Schiedams Energie Collectief om zelf grip te houden op het proces van duurzame energie-opwekking in Schiedam. Daarom zijn wij een partnership aangegaan met Greenchoice en daar kunt u ook van meegenieten!

herkomst_stroom_en_gas

Wat kost het? 

Bij de keuze voor partner Greenchoice heeft natuurlijk ook de prijs een rol gespeeld. Een scherpe prijs in combinatie met een 100% duurzaam product. De energie via de coöperatie is gegarandeerd goedkoper dan de traditionele regioleverancier (kortingsgarantie!). Het tarief voor 3 jaar is nog scherper. Grote kans dus dat je goedkoper uit bent. Een overzicht van de tarieven vind je op de website van Greenchoice.

Ben je al klant van Greenchoice? 

Geen probleem! Dan kun je switchen via dit formulier. Snel en eenvoudig! Dit heeft geen consequenties voor je huidige contract, maar op deze manier draag je wel bij aan de verduurzaming van Schiedam.

Maak nu gebruik van dit speciale aanbod via Schiedams Energie Collectief

Kies voor écht groene energie via het Schiedams Energie Collectief. De bijdrage die het Schiedams Energie Collectief van Greenchoice ontvangt gebruiken we voor het realiseren van ons doelbetaalbare en duurzame energie mogelijk maken voor de inwoners van Schiedam.

Aanmelden voor groene energie

 

Waarom Greenchoice?

Greenchoice_RGB_POSUit een recent onafhankelijk onderzoek van 7 maatschappelijke organisaties ( o.a. Natuur en Milieu, Greenpeace, Wereld Natuur Fonds en Consumentenbond) naar duurzaamheid van energieleveranciers in Nederland, staat Greenchoice bij de koplopers! In onderzoek van de Consumentenbond naar de ‘beste’ energieleverancier eindigde Greenchice op de 2e plaats. Hierbij speelden criteria als prijs, bereikbaarheid, juistheid nota’s en klantenservice een belangrijke rol. Reden voor het Schiedams Energie Collectief om met Greenchoice in zee te gaan.

Daarom Greenchoice

Groene keuzes, we maken ze iedere dag. Want groen is goed. En écht groene energie al helemaal. Duurzaam dichtbij opgewekt uit zon, wind, water en biomassa. Samen met haar klanten en het Schiedams Energie Collectief werkt Greenchoice aan 100% groene energie uit Nederland. Zo komt een duurzaam Nederland iedere dag dichterbij. Bijna 400.000 klanten kiezen al voor onze groene stroom en bosgecompenseerd gas. Want die is duurzaam, en niet duurder.

Koestert u de natuur als bron van alle energie? En maakt u iedere dag al groene keuzes? Kies dan ook écht groene energie van Greenchoice.

Aanmelden voor groene energie